I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Discuss stick figure animation in general, other animation tools, etc.
Forum rules
View them here. Make sure you read and agree to abide by the rules before posting.

I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby sticker on Sun Mar 22, 2009 7:01 am

All you have to do is:
1. Open Pivot
2. Load Sprite
3. Edit Figure (The Sprite)
4. Save as a .stk file.
5. Load into Stykz!


Sticker
sticker
New User
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 21, 2009 6:25 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby Hoboapple on Sun Mar 22, 2009 8:59 am

Yeah, but I don't have pivot... :cry:

Great idea, though! :D
stykzman wrote:
Murder, she wrote:A television series in the 80's.

Bow, bow, bow your wrote:...stently gown the dream...

I'm not sure what I just wrote:... does it make sense to you?

Stephen King wrote:Buy my books! *:x*

*8-)*

Image
User avatar
Hoboapple
* Funniest Person 2010 *
 
Posts: 4836
Joined: Wed Mar 11, 2009 4:53 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby DarkFlame on Sun Mar 22, 2009 9:17 am

Sprites only work in Pivot 3... Stykz doesn't open Pivot 3 .stks.
Image
User avatar
DarkFlame
* Most Helpful Person 2010 *
 
Posts: 3038
Joined: Sat Feb 21, 2009 2:43 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby Hoboapple on Sun Mar 22, 2009 11:05 am

Oooh, so that's why some of those stks from droidz don't work... Image
stykzman wrote:
Murder, she wrote:A television series in the 80's.

Bow, bow, bow your wrote:...stently gown the dream...

I'm not sure what I just wrote:... does it make sense to you?

Stephen King wrote:Buy my books! *:x*

*8-)*

Image
User avatar
Hoboapple
* Funniest Person 2010 *
 
Posts: 4836
Joined: Wed Mar 11, 2009 4:53 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby stykzman on Sun Mar 22, 2009 12:01 pm

The next version of Stykz will display a dialog if you try to import a Piv 3 .stk file to let you know it's not supported. Then once I get Piv 3 .stk support added to Stykz, I'll pull the dialog. But at least you'll know why the .stk you're trying to import isn't importing.

:stykz:
:stykz:
User avatar
stykzman
Site Admin
 
Posts: 1870
Joined: Wed Jul 30, 2008 10:59 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby Monk on Sun Mar 22, 2009 5:31 pm

stykzman wrote:The next version of Stykz will display a dialog if you try to import a Piv 3 .stk file to let you know it's not supported. Then once I get Piv 3 .stk support added to Stykz, I'll pull the dialog. But at least you'll know why the .stk you're trying to import isn't importing.

:stykz:

Importing sprites and Piv 3 stks are already on The List.




/THREAD
ImageImageImageImage
User avatar
Monk
Stykz Trooper
 
Posts: 1418
Joined: Mon Aug 04, 2008 6:10 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby Hoboapple on Sun Mar 22, 2009 5:42 pm

It's not locked yet...
stykzman wrote:
Murder, she wrote:A television series in the 80's.

Bow, bow, bow your wrote:...stently gown the dream...

I'm not sure what I just wrote:... does it make sense to you?

Stephen King wrote:Buy my books! *:x*

*8-)*

Image
User avatar
Hoboapple
* Funniest Person 2010 *
 
Posts: 4836
Joined: Wed Mar 11, 2009 4:53 pm

Re: I know how to put sprites in Stykz for Windows!

Postby flipside on Sun Mar 22, 2009 6:42 pm

Image
User avatar
flipside
Pro
 
Posts: 585
Joined: Mon Aug 04, 2008 6:08 pm
Location: Probably making an awesome scene in Algodoo or an anim in stykz. :D


Return to About Animation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron