What stage size do you use?

Discuss stick figure animation in general, other animation tools, etc.
Forum rules
View them here. Make sure you read and agree to abide by the rules before posting.

What stage size do you use?

Postby ZeldaTRA on Sun Aug 29, 2010 5:06 pm

In Stykz or any other animation program?

In Stykz, I first used 700X500, then 800X500, then 700X393, but now I'm back to using 700X500.

I haven't tried Pivot yet, but I think I'd still use 700X500: It seems easiest for me for some reason.
http://zeldatra.newgrounds.com/follow
User avatar
ZeldaTRA
Elite
 
Posts: 775
Joined: Sun Mar 21, 2010 4:25 pm
Location: Hey, you have some nice furniture...

Re: What stage size do you use?

Postby GuitarMangler on Sun Aug 29, 2010 5:17 pm

I always use 700x500.
My thread

Master effects tutorial

Girl + Robot = Girlbot

V Vam01 for Moderator! V

vam01 wrote:(i have to many habits.....) like breaking the rules

vam01 wrote:. . .i hate evreybody i think

vam01 wrote:i know that i read the rules i just cant follow them

vam01 wrote:on thurs and tues thats when i go to my moms house . . . and then i spam

vam01 wrote:dude if someone had a long nose they couldnt use the computer the would have to look at ti sideways

vam01 wrote:oh and i dont spam

vam01 wrote:dont trust me
User avatar
GuitarMangler
* Most Active Member 2010 *
 
Posts: 2788
Joined: Tue Oct 13, 2009 11:09 pm

Re: What stage size do you use?

Postby The_Three-Armed_Man on Sun Aug 29, 2010 5:19 pm

Uh, how do you look up how big it is? 'Cuz I have NO idea how big mine is.

EDIT: I figured it out. I use 700x500.
Come to the Dark Side. It is your Destiny.
We have Cookies! They're Chocolate Chip!

Image
Image
Image
Image
Userbars made by JonesIndiana

Image
User avatar
The_Three-Armed_Man
Animator
 
Posts: 344
Joined: Sun Apr 18, 2010 3:16 pm
Location: Jedi Temple, Coruscant

Re: What stage size do you use?

Postby EmPeeKay on Sun Aug 29, 2010 8:03 pm

The default like everyone else.
User avatar
EmPeeKay
* Best Artist 2010 *
 
Posts: 1512
Joined: Thu Oct 29, 2009 2:18 pm
Location: →↑←↓

Re: What stage size do you use?

Postby Haidra on Sun Aug 29, 2010 8:05 pm

I just use the default. It's a good size.
DarkFlame wrote:We all know who Hydra is, he's the most awesomest user on Stykz.

Animations ---->(O)

.styk Files ---->(O)
User avatar
Haidra
* Best in Show 2010 *
 
Posts: 1371
Joined: Sun Mar 22, 2009 7:48 pm
Location: <_<

Re: What stage size do you use?

Postby scykei on Sun Aug 29, 2010 9:45 pm

1280x720 D:
[center][size=85]My Animations
User avatar
scykei
* Best Bug Reporter 2010 *
 
Posts: 347
Joined: Fri Apr 03, 2009 8:11 pm
Location: M'sia

Re: What stage size do you use?

Postby EmPeeKay on Sun Aug 29, 2010 10:05 pm

Holy crap, how big is your monitor?
User avatar
EmPeeKay
* Best Artist 2010 *
 
Posts: 1512
Joined: Thu Oct 29, 2009 2:18 pm
Location: →↑←↓

Re: What stage size do you use?

Postby Haidra on Sun Aug 29, 2010 10:07 pm

That's like, as big as my whole screen... :D
DarkFlame wrote:We all know who Hydra is, he's the most awesomest user on Stykz.

Animations ---->(O)

.styk Files ---->(O)
User avatar
Haidra
* Best in Show 2010 *
 
Posts: 1371
Joined: Sun Mar 22, 2009 7:48 pm
Location: <_<

Re: What stage size do you use?

Postby scykei on Sun Aug 29, 2010 10:32 pm

Exactly! 720p animation lol
[center][size=85]My Animations
User avatar
scykei
* Best Bug Reporter 2010 *
 
Posts: 347
Joined: Fri Apr 03, 2009 8:11 pm
Location: M'sia

Re: What stage size do you use?

Postby ZeldaTRA on Mon Aug 30, 2010 10:14 am

Good god, what kind of animations do you make that you have to have your Stage Size that big?
http://zeldatra.newgrounds.com/follow
User avatar
ZeldaTRA
Elite
 
Posts: 775
Joined: Sun Mar 21, 2010 4:25 pm
Location: Hey, you have some nice furniture...

Next

Return to About Animation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron